Tänään piti olla jälkikurssimme viimeinen kerta, mutta olinkin lukenut mailejani väärin ja paikanpäällä ihmettelin missä kaikki ovat ja puhelinsoitto sellvitti, että päivä on vaihtunut, joka oli mennyt ihan ohitse.

Ajelin vähän takaisin päin ja menin Kyröskosken kentälle reenaan tottiksen.

Paikalla olo liinassa, muuten ok mutta maattuaan hyvässä asennossa nosti päänsä kun kentälle tuli toinen koira, laski pään takaisin maahan vasta kolmannen käskyn ja pkleen myötä, Olisi pitänyt käydä korjaamassa asento ihan alusta alkaen. Ei vain huutaa käskyä..

Seuraaminen oli katkonaista aluksi, mutta tiukan käänöksen oikealle ja pakotteen jälkeen super ja heti siitä palkka. Leevi on toisinaan hieman "ravistettavissa" oleva. Tämän jälkeen pitkä pätkä seuraamista, pitkään aikaan ei ole mennyt niin hyvin pitkää seuraamista. Leevin tasolla olin tosi tyytyväinen seuraamiseen. Luoksetulo ja ennen eteentuloa saalispalkka.

Sitten kankaalle tallaamaan jälki 1. (Pituus noin 30m vanheni 30min) Aluksi joka askeleelle palkka (jotain 10) sitten epätasaisesti. Ennen loppumista taas joka askeleelle, jotta keskittyy loppua kohden. Lopussa kippopalkka varvikossa.

Aluksi sähelsi (meinas jo palaa hermot), kunnes sitten rupesi työskentelemään ja keskittyi koko jäljen! Hyvä Lepakko-Leevi!

Olin tehnyt vielä kivan jana-harjoituksen.  Janalle lähetyksiä 4 kpl ja matkaa jäljen alkamiseen puoli metriä. Meni ihan ok. Ihme kylä lähti aina etenemään jälkeä oikein. Normaalisti kun ollaan jäljellä ja hukkaa jäljen, yrittää heti lähteä taaksepäin. Joten takajälki on ennalta arvattavissa oleva ongelma.

Jälkien jälkeen ei into laskenut vaan takaisin kentälle. Muut reenaajat oli jo lähtenyt, joten sain harjoitella rauhassa vinoestettä. Nyt harjoitellaan vasta yli menemistä ja palkka toisella puolella. Hyvin meni. Aluksi muutamaan kertaa pääsi kiertämään, mutta palkka oli suljetussa kipossa, joten ei palkkaa. Pääsi kiertämään toisenkin kerran (Ei hiffanut ajatusta), kolmannella kertaa autoin reilusti ja meni hyvin! Muilla kerroilla meni hyvin yli. 1m estettä samalla tekniikalla, ok. Lopuksi vielä nouto. Heitin kapulan ja ennen kun laskeutui maahan annoin käskyn, koiran kääntyessä nappasin lelun esiin, sai tiputtaa kapulan. Vielä toinen harjoitus ja nyt palkkasin kun koira jo tulossa kohti ja vauhti hyvä. Hyvin meni!