Jännä päivä on takana! Anun ja sisarusten kanssa suunnattiin Kankaanpäähän Ventelän vastaanotolle luustokuvauksiin.

Lalli oli ensimmäisenä kuvattavana. Nukutus onnistui hyvin. Lallilla oli erittäin siistit kyynärnivelet eli 0:t, lonkat myös puhtaat A:t Hymy  Myös selkä kuvattiin, joka oli siisti, selkäkuvassa näkyi toinen olkanivel, joka Karin mukaan oli normaali. Olkaniveliä ei Ventelän mukaan ollut mitään syytä kuvata. Suuri helpotus, en kyllä pelännyt mitään, mutta kiva kun lähtee kennelliittoon selkeinä parhaina Hymy Larssoni painoi 17 kg

Nyt onkin pakollinen 28 vrk doping-aikaa Silmänisku No eiköhän tässä taida mennä reilusti enemmänkin ennen seuraavia kokeita.

Eilen oltiin molempien koirien kanssa lenkin jälkeen pikatottiksilla ihan yksikseen. Leevi pääsi hupsutteleen ja Lalli hullutteleen Kieli ulkona

-merkkiä, joka meni todella hyvin! Muutamia toistoja merkille eri suunnista ja vapaasti lähetys.

-namin heittelystä luoksetulon eteenistumista, kokeessa ja muutenkin jää usein aika kauas, joten tarkoituksena työstään eteenistumista lähemmäksi. Palkkana namit viimeinen yllärinä läpi pallolle.

-Oli niin sulaa ja iso kenttä, että otettiin vauhtinouto oikein pitkällä matkaa ja vielä toinen vauhtinouto niin että viskasin kapulan todella kauas (ylpeä itsestään). Nämä hyvällä asenteella.

-Tunnari, ekalla kertaa kehuin heti kun istui eteeni, ettei rupea epäröimään onko oikea kyseessä ja toisella pyysin irroittamaan ja sivulle ja vasta sitten kehuin. Nyt olen kovasti kehunut oikeasta kapulasta (siis silloin kun koira istuu oikea suussaan edessäni). Nyt haluan vahvistaa, että oikea on vaikka olisin hetken pidempään hiljaakin.

-namilla istumisen muistettulua, joka Lallilla on edittäin vahva liike.

Ja Lallilla oli kivaa, leikittiin paljon ja sai luvan hillua narupallonsa kanssa Kieli ulkona