Taas on tullut luvattoman pitä päivityskatkos,

Lauantaina 20.3 oli i-pentujen tapaaminen hallitokojen merkeissä. Luu sisko tuli Tampereelta kyytiin, koko matkan mennen tullen riitti juttua sisarusten puuhista. Paikalla BAT-hallilla oli kuudesta pennusta 4, Lalli, Luu, Riski ja Puuma. Lisäksi sukua oli paikalla Rimma-äippä ja Toivo-isopappa. Reeniseuraa saimme myös Viljosta, Tuurista ja Fanista.

Päivä oli antoisa niin kuulumisten kun koulutuksenkin kannalta. Enään en jaksa kaikkea muistaa, mutta ainakin leikkimiseen sain vinkkejä. Lallin viimeinenkin tuplakulmuri löytyi hallin matolta, muuten ei tainnut edes Lalli huomata hampaan poistumista, vaikka aika lujassa olikin. Tapporavistukset oli hallinnassa kaikilla pennuilla äipän tapaan Nauru Lalli, Puuma ja Tuuri olivat saman tyyppisiä voimakkaita kun taas Luu oli pieni ja säpäkkä. Reenien jälkeen ehdimme syömään mäkkärissä ennen T-koirien Prisman reenejä. Prismalla peustimme oman väsyryhmän eli maks 2 liikettä Hymy Tämä olikin hyvä idea. Hallilla teimme Lallin kanssa tolpan kiertoa ja seuraamista. Nyt pitäisi kyllä jo saada seuraamista kehittymään. Jatkoimme reenien jälkeen iltaa vielä jälkkärille mäkkiin ja sitten suuntasimme kotimatkalle. Kiitos Anulle hyvästä matkaseurasta! Tässä todistemateriaalia tapaamisesta:

http://www.youtube.com/watch?v=wLkowzVva9I

Lisäksi pennut saivat nauttia salamavalojen välähdyksisistä, kameran takana toimi pentujen kummitäti Heidi! Tässä muutama Heidin kuvaama otos kuva. Lisää kuvia http://fani.kuvat.fi/kuvat/

 

1270064262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kuvassa Luu, Lallin vieressä Rimma! Puuma, Riski ja  vieressä on Toivo-pappa :)

Seuraavana aamuna olikin ikäviä uutisia kun Lalli rupesi oikein kunnolla köhimään! Tuli se kennelyskä lopulta meillekin.. Ja ikäväksi muitakin sisaruksia on kärsimässä samaa tautia. Pikaista paranemista!! Meillä menikin hätäseen tauti ohi! 2 päivää kesti kunnon yskää, nekin vain hetkittäisinä puuskina, yöllä ei yskinyt eikä räkinyt ollenkaan. Sitten muutama päivä muutamalla yskäisyllä, kunnes viime lauantaista asti ollaan voitu alkaa taas pikkuhiljaa lenkkeileen ja harrastaan. Kovasti pelkäsin että tarttuu Lepaankin ja taas karenssiaika kotona Lapankin kanssa pidentyy, mutta ONKOHAN tuhti valkosipali kuuri auttanut?? Sitä olen antanut nyt Leevin ruokaan..