Torstaina Mutalassa otin toko-paikalla makuun, sidoin esteeseen kiinni, jotta itse olisin rento, mutta ei ollut mitään ongelmaa, ei edes vilkuillut vieressä olevaa. Muiden palkatessa odotin vielä hetken ennen kuin palasin ja sitten vasta vapautin ja palkkasin. Hyvä!

Otin seuraamista hihna roikkuen, kentällä oli monta koiraa ja siihen nähden meni tosi hyvin. Nyt ei pahasti kontakti kadonnut ja paikka pysyi aika hyvänä vaikka seuraamispätkät oli pitkiä.

Hakuiltiin Mutalan takana. Leeville kun oli toinen reeni tällä viikolla niin hyödynsin sen ilmaisureeniin. Ukko oli vain kyykyssä ihan polun vieressä, Leevi sai omaehtoisesti mennä ilman käskyä maalimiehelle ja alkaa ilmaiseen. Ekalla kesti ennen kun sai aloitettua ja oli kovin katkonaista ja otti musta häiriöö kun liikuskelin ympärillä. Kun palkkaa ei tullut tökki piiloa (ekalla vain piilo) Otin vierelle, tuli vasta toisella käskyllä ja maksamakkara palkka! Nyt ääni oli avattu Nauru Joten kolme muuta vastaavaa ilman piiloa meni hyvin. Haukku oli kantavaa ja suht.tasaista. Täytyy kai sitä koirankin henkeä vetää Silmänisku Kahdella viimeisellä tuli jo varmasti vierelle, tietäen siitä palkan tulevan. Eikä ottanut häiriötä niin paljon. Hyvä!

Matleena auttoi mua vielä vinoesteen kanssa, kun halusin reenata edestakais liikettä esteellä. Leevi tykkää kiipeämisestä ja menikin hyvin yli, mutta takaisin tulossa meinaa kiertää tai tarvitsee avun tullakseen takaisinkin yli. En tiedä hahmottuuko takaisin tulo kun on kyseessä nouto-liike. Tehtiin joku 5 toistoa melkein kisakorkeudella. Sitten pileet ja autoon. Käytiin vielä kunnolla kävelemässä/jäähdyttelemässä.