Perjantaina treffattiin Iikan kanssa pellolla. Molemmille koirille aika saman mittaiset jäljet, yli 100m, vanheni 45min.

Lallille pellolla vielä nami joka askeleelle, yksi kulma ja kokeiluna muutama askel ilman namia Lallilla on kyllä mainio tapa jäljestää: rauhallinen ja syvänenä. Kulmakin meni nappiiin.

Leeville myös nami askelmalle ja kaksi kulmaa + muutamia tyhjiä askelia. Leevin juttu on kyllä jälki. Vaikka on hyvä haussakin niin jäljellä on myös hyvä. Välillä oli riipadaa asenne mutta mä natseilin takana Silmänisku Hyvin meni.

Sovittiin Iikan kanssa treenit heti seuraavaksi aamuksi, jotta saadaan hyvä väli oppimiselle.

Lallille 100m nami joka askeleella (HUHUH!!) ja vain suoraa. Meni ihan putkeen, mun täytyy vaan keskittyä pitämään askelväli tarpeeksi pitkänä, nyt askeleet liian tiheät. Jäljen keskivaiheella oli kolme kertaa kaksi tyhjä askelta. Hämmentyi näistä, mutta selvitti ne ihan hyvin.

Leeville 100m alussa nami joka askeleella, keskivaiheella 3askelta tyhjää 5askelta nami. Näitä tyhjiä en mielestäni edes huomannut. Nyt Leevillä oli vähän liikaa vauhtia mun makuun. Nyt Leeville vain vanhempia jälkiä, pidempiä, kulmia ja esineitä treenaan!

Lauantai-ilta menikin sitten Ikaalissa erittäin kauniissa häissä! Välillä käytiin Maaritin kanssa ulkoiluttamassa koirat ja sitten ilta kunnolla alkoikin ja juhlat sujui sen verran mukavasti, että kotona viiden aikoihin Cool

Tämä päivä taitaa mennä kaikkien osalta levon kannalta. Lallin kanssa lähdemme Parkanoon katsomaan ja yhteiselle lenkille 6kk zorro-chihun kanssa Pusu