Olipa ihana huomata kun koira on kunnossa toimii taas seuraaminenkin! Lalli pääsi viime viikolla Kaiperlalle hoidettavaksi ja kiitos kuuluu taas Maarialle. Jokin törmäyksen tai minkä lie johdosta oli takapää vino oikealle ja lantio oli tullut hieman eteen. Jo heti käsittelyn jälkeen huomasi, että takapää oli joustava ja liikkui ihan toisella tapaa.

Seuraaminen (se vähä mitä otettu) on ollut edistävää ja painanut, mutta onneksi ei ollut uusi ongelma vaan ne johtuivat täysin (edistäminen ei ehkä ihan kokonaan..tähän täytyy puuttua päättäväisemmin) lantiosta ja ristiselästä. Uusinta hoitoon päästään vielä viikon päästä Tampereelle, jolloin Leevikin pääsee hoidettavaksi.. voe tätä rahanmenoa..

Lalli on ollut kaikessa muussa viime treeneissä hyvä, mutta ruutuun on tullut banaania ja vaihtelevasti ollaan menty mistä sattuu sinne sisäänkin.

Toinen viime aikainen ongelma on kaket. Ollaan tehty nyt is-ma sarjoja, koska avoimen koe lähestyy.. Ongelmana oli matka ja mun käsimerkki. Tein käsimerkin liian nopeasti, parani kun käsimerkkini oli rauhallisempi. Lalli nimittäin ei noussut ollenkaan.. Kotona sisällä aamulla, päivällä ja illalla tehdessä vain ma-is on nyt alkanut toimimaan todella kaukaakin ja oikealla tekniikallakin kaikenlisäksi. Hankala on vielä toinen vaihto ma-is tulee hieman eteenpäin..

Eilen oltiin Lauran kanssa parkkiksella, Lalli teki niitä epäonnistuneita kaukoja, Laura muistutti treenaamaan pitkiä vaihtovälejä. Lisäksi vähän seuraamista ja jäävät, hyvin. Ruutu meni myös hyvin, tein ruutuun lähtöjä, yhden kokonaisen ruudunkin stoppauksella, maahanmenolla ja sivullekäskyllä.

Tänään Lalli sai auki anturan jäälenkillä, joten hiihtäminen jäi väliin. Maneesitreeniin laitettiin tossu Pusu Maneesilla kolmen kultsun kanssa paikallamakuu piilossa, molemmat kultsut lähti melkein alkumetreillä, kävin tässä välissä kehumassa ja antamassa namin. Loppuaika meni kaikilla varsin mallikkaasti. Lalli oli hyvin pää ylhäällä, samassa asennossa koko ajan. sivulle istumaan nousi vasta toisella käskyllä ja hitaasti. Näitä harj. vielä erikseen muutama. Kaukojen eka vaihto x2 upeasti! palkkaamatta seuraaminen, maahanmeno ja luoksetulo (läpi), palkan piti tulla seisomisesta, mutta siinä väärä liike. Seisominen ei onnistunut ilman apua.. teki useaan kertaan väärän..

Nouto vielä loppuun liikkuroituna. Ekaksi oli matalana ja nouto hieman hidas, muuten ok, tokalla kertaa hyvä ja nopea (en vaatinut kontaktia ennen kapulalle lähtöä.. aiemmin olen aina vaatinut..hmm- pohtimisen paikka?) Kolmas vielä palkka heti kun istui eteeni.

Kerran ollaan päästy testaamaan vetohiihtoakin! EKa veto oli hieman ihmeellistä Lallin mielestä, mutta toisella jo sujui! Mäkin tykkäsin, mutta enemmän pidän irti hiihtämisestä, kytkettynä aiheuttaa mulle vaatimuksia Nolostunut

1300910940_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1300910902_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1300910860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e