Lauantai aamuna suunnattiin Maaritin kanssa Vaivialle reenaan tottista

Otin kahdessa osassa. Ensin yksin seuraamista, kääntymisiä ja perusasentoa. Paikalla makuuseen liinassa kun Maarit ja Simo saapuu kentällä. Kerran nosti pään näkeäkseen ketä tulee. Arg! pään nostelu on ärsyttävää, mutta asento pysyi hyvänä koko ajan. 

Toisessa erässä otettiin pystyestettä. Aluksi toko-hypyllä jotain 70-90cm. Meni hyvin. Maarit palkkasi toisella puolella ja hyppäytin koiran vielä takaisin samaan suuntaan. Siirryttiin pk-esteelle niin eikös Leevi kiertänyt useaan otteeseen. No sitten kun rautalangasta väännettiin niin sit meni kerran yli, jonka jälkeen rupesikin sujumaan! Lihaskunto ei ilmeisesti ihan riitä kun ponkaisi usein esteellä (tai sit on huono tekniikka).

Illalla meninkin Ikaalisiin Tokoon talkoilemaan. Laura ja Myy-afgaani korkkasivat hienosti toko-uran ykköstuloksella pistein 173 ja alokas luokan toinen palkintosija! Onnea!

Sunnuntaina talkoilin ja pääsin siinä sivussa seuraamaan etsintäkoetta Kyröskoskelle. Sielläkin sai nähdä upeita tuloksia varsinkin Veetin ja Hannan tottis oli upeeta katsottavaa, samoin Viskin ja Pian pudotettu ja tarkkuusruutu! Viski avoimen luokan luokkavoitto ja koulari pistein 293 (tottis 95p, maasto 198p) Aika epeli! Veeti oli voittaja luokkavoitto pistein 278 (tottis 95, maasto 183p) Eli Veetillä käynnistyi käyttövalion metsästys tästä lajista!

Maanantaina käytiin Leevin kanssa Nokian kentällä ottamassa A.ta. Hyvin meni! Aluksi liikkeestä istuminen, maahanmeno ja luoksetulo kisamaisesti. OK. Leevin seuraaminen on vastakohta vietikkäälle, mutta minkäs teet.. Nyt oli paikka hyvä! Ei jäänyt jälkeen. Istuminen tosi nopee. Maahanmeno hidas. Luoksetulo eteenistumaan hyvä! Sitten A:ta aluksi loivana kolmetoistoa. Mikko antoi toisella puolella aina palkan. Keskijyrkällä 2 toistoa ja vielä 2 kisavinolla. Yli meni! Oli Leevin eka kerta kisaasennolla! Hyvä Leeviskä! Hyvät leikityspalkkaus loppuun. Hyvä jäähdyttely ja jatkoimme kierrosta Mutalan kentälle.

Siellä luoksetulo harjoituksia läheltä eteentulomista, Kerran nouto-liikkeenä, jonka jälkeen kerran vain hakemisesta ja hyvästä palautusvauhdista saaliilla palkka (sai siis tipauttaa kapulan). Otin vielä paikka makuun niin että jäin ihan lähelle ja Mikko viskoi noutokapulaa lähellä ja hihkui "Tuo". Hyvin pysyi :)