Torstai meni levätessä, illalla käytiin vatulassa lenkillä. Ihanaa kun on flunssa ja saa lenkkeillä omaa tahtia kun Lalli saa painattaa omaa tahtiaan Silmänisku

Perjantai aamuna sitten suuntasin lääkäriin yskästäni. Oli ihan pakko ottaa koirat mukaan ja käydä tekemässä Toivolansaaren isolle nurtsikentälle jäljet (ennakko ajattelua, että saan levätä sitten kotona rauhassa)

Leeville n. 60m pitkä jälki vain kulmiin namit. Oli tosi jees! Ajoi tismalleen jäljen päällä, yhdellä kohtaa tuuli painoi pois jäljeltä n. 10 cm Cool Kulmat teki hyvin ja rauhassa. Keskivaiheilla missä oli tosi märkää hukkasi  jäljen ja pyöri hetken ympyrää ja palasi jäljelle.

Lallille tein nyt ruutujen jälkeen kaksi n. 2-3m pitkää tamppauspötköä, minne kylvin aamuruuan. Miten kummassa se tietää jo mitä ollaan tekemässä?? Heti autosta tultuamme nenä maahan ja nuuskuttelua ja kiskomista. Jäljen alkuun tultaessa rauhottui ja meni jäljen rauhassa vaikkakin iso osa ruuista jäi matkalle Silmänisku Kakkos jälkeen olin tyytyväisempi, työskentely siinä vielä rauhallisempaa ja keskittyneempää.

 

Illalla Ikaalisiin hiekkaparkkikselle tokotteluihin Lauran ja Maaritin kanssa. Lalli oli vuorossa ekana:

-Kierrä: Lisää matkaa, joutui taas ekan auttamaan, tosin nyt ei ollut hajuakaan mitä pitikään tehdä. Ekan jälkeen kiersikin vauhdikkaasti ja matkaa n. 10m. Laura pääsi juuri kysymästä, kierrätänkö eri puolelta eri käsi avulla. EN.. ja aina vain Lalli oli kiertänyt vasemmalta. Muutaman onnistuneen sain oikealta puolta. Tätä täytyy pohtia, ettei tue vain vasentapuolta.

- Nouto, namiin vaihto. HYVIN! Tiputti välittömästi mun JES-huudon jälkeen. Nyt ei kyttäillytkään nameja vaan pääsin näyttämään mihin nami lensi. Muuten kyttäsi kyllä leluja voimakkaasti. Mun täytyy vaan muistaa etten käy palkkaamassa (=hakemassa lelua) eyeaamista. Vaan kun koira on taas aktiivinen. Namin jälkeen lelulla hillumista. Muutama toisto. OK, Kapulan jäädessä omaan arvoonsa. päätti Lalli hakea sen vielä kerran ja sitten tuli taas juoksentelua ja kapulan viemistä Lauralle. Mutta toi sieltä ja tiputti taas Jess:llä.

- Lelulla seuraamista, ihan mahtavasti taas. Kainaloon en ole vielä lelua piilottanut vaan se on kourassani. Nytkin muutama 2-3m pätkä!

Ihanaa muutenkin kun Myy&Bambi vinttarit olivat ihan lähellä kiinni tolpassa, niin ei niitä tarvinnut mennä katsomaan, taisko vilkaistakaan vaikka viiletti lelujen kanssa.

Leevin vuoro oli olla häirö koira Cool Eli siis meidät oli pyydetty olemaan Myylle (ja enemmänkin Lauralle) häiriönä isona tummana susikoirana Silmänisku Myy sai sakemannin iholleen tiistaina ja Laura on menossa viikonpäästä kokeeseen. Laura halusi varmistaa ettei itse jännitä (tai myykkeli) kun paikallamakuussa tms. onkin saksansusi. Hyvin meni. Ei haitannut Myytä (mitä nyt vilkaisi) kun haukutin Leevin ja tein seuraamista ja leikitin leluilla. Höh leevi se vain oli ihan kuutamolla (ilmaisu harjoitus oli kivaa ja tosi hyvä haukku..)

Illalla lähdin käymään vielä Mansoniemessä, koirat tietty mukana. Leevin kanssa hauskanpito hömppää ja pikkulenkki metsässä. Lallin kanssa ruutu x2, johon meni hyvin. Jätettiin nyt lelu ruutuun ja lähetyspaikalle ilman nameja! Vielä sitä seuraamista namilla, johon olen kyllä kertakaikkisen tyytyväinen.

1271481136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kivaa on kun yksin leikkii...

1271481319_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tai kun näpistää leluja, kuvat Pekka Korrin koulutuksesta pitkäperjantaina.